Announcement

Pengumuman / Announcement

25/05/2017

NOTIS
Bermula pada tarikh 25 may 2017,Perkhidmatan Bot Duyung II ditangguhkan untuk sementara waktu untuk mengatasi masalah teknikal yang belum dapat diselesaikan.Hanya pelanggan yang membuat tempahan sebelum tarikh disebut diatas sahaja akan dibenar menggunkan perkhidmatan bot Duyung II ini.Sekian Terima Kasih kepada semua pelanggan .17/04/2015

Trip Ke Aur Dan Pemanggil bagi Bot Duyung 2

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera kepada semua pelanggan kami yang dihormati,

Kami ingin mengumumkan bahawa,trip pancing ke Pulau Aur Dan Pemanggil menggunakan bot DUYUNG 2 kini dibuka seperti biasa memandangkan kesihatan Tekong Utama iaitu Encik Shahrom telah bertambah baik.

Sekian Terima Kasih.07/04/2014

NOTE : 

Due to health issue of our Captain,Mr. Shahrom ,fishing trip by using DUYUNG 2 boat to Pulau Aur / Pulau Pemanggil is be deferred until we make an announcement when this became availableNota : 

Memandangkan atas faktor-faktor kesihatan tekong utama kami,Encik Shahrom,trip pancing menggunakan bot DUYUNG 2 ke Pulau Aur dan Pulau Pemanggil ditangguhkan hingga ke satu masa yang akan diberitahu kelak,apabila keadaan mengizinkan.


============================================


01/01/2014
Assalamualaikum Dan salam Satu Malaysia,
Disini kawan ingin membuat pengumuman,kerana kesibukan tugas sejak kebelakangan ini,kawan tidak dapat menguruskan tugas menerima tempahan untuk pelanggan yang berminat untuk membuat tempahan bot pancing kami,justeru itu ,tugas mengambil tempahan "booking " bot pancing ini akan diambil alih oleh isteri kawan di talian dibawah ini :

012-2649460 - Norridah Bt Shahrom

Bagi pelanggan yang telah membuat tempahan melalui kawan sebelum ini ,masih boleh menghubungi kawan untuk keterangan lanjut.
Sekian Terima Kasih,

Kepuasan Anda Komitmen Kami.  


=============================================

Announcement.

Assalamualaikum and Good Day to our valuable customer,

Due to tight schedule of my duty,i'm kinda cannot handle the reservation of our boat,alternatively i'm hand over this job to my beloved wife as below.You can reach her as below informations.

012-2649460 - Norridah Bt Shahrom

As our previous customer,who made an reservation by me before,you still can reach me if you still need further informations.

" Your Satisfy is our commitment "

 No comments:

Post a Comment